Over iCTap

Voor al uw Apple vragen

Snelle service en levering: Apple expert in Limburg en Brabant

Deskundig, persoonlijk en flexibel staat iCTap voor al haar klanten klaar, met al meer dan 15 jaar ervaring. Snelle service en levering, grondige reparatie tot perfect onderhoud. Van aanpak tot nazorg… Hier bent u aan het juiste adres voor al uw Apple beheer en systeem vragen, onderhoudspakketten en Apple aankopen. Voor iPhone, iMac, Mac Pro, iPad… De Apple specialist en hardware en software professional.

Patrick Spaan

“We gaan even terug in de tijd… Als klein jongetje was ik altijd al in de weer met computers, met techniek. Ik haalde alles uiteen, niets was veilig voor mij. Natuurlijk was de schoolkeuze snel gemaakt. Techniek zit in de genen. Na mijn studie ben ik als gecertificeerd en volleerd Apple specialist en met veel plezier aan de slag gegaan bij AM Bridge Sittard, de voorloper van Amac Sittard. Daarna heb ik de doorstart en groei met iCTap Sittard gemaakt, met veel overtuiging en passie voor het werk. Trots. Dat is het juiste woord. Op mijn vaardigheden, op de werkzaamheden en op mijn klanten. Zij wisten de weg naar iCTap reeds te bewandelen.

Ik ga het liefst voor een langdurige relatie. Vooral in ons vak moet je op elkaar kunnen bouwen, vertrouwen. Daar draait het immers om. Ik houd immers het Apple hart van uw onderneming kloppend…

Uitdagend? Dat blijft het. Om Apple automatisering op en top te regelen moet je van goede huize komen. En als mijn klanten tevreden zijn, dan ben ik dat ook! Daar doen we het allemaal voor.”

Kennismaken

Wenst u een afspraak in Limburg of Brabant of wilt u eerst eens even kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op: 06-10589946.
Voor bedrijven én particulieren. Voor Apple onderhoud, Apple support en Apple reparatie… Zakelijk goed geregeld dus.

Tot ziens!

Patrick Spaan
iCTap

iCTap
gaat voor
100%

Wenst u meer informatie of een kennismakingsgesprek?